Dette er logoet på Anders Hjernøs hjemmeside

Tilbage

Dette er coveret til albummet Sandslotte af Anders Hjernø

Sandslotte

Album, 2018

Naja og Malou er på stranden. Naja vil gerne bygge sandslotte, men Malou har det svært med sandslotte. Naja siger, at det kunne være hyggeligt at bygge et sandslot sammen med Malou. Men Malou kan ikke forstå hvorfor de skal skabe noget, som alligevel vil blive ødelagt af havet. Og når Malou tænker over det, så synes hun faktisk at stranden er perfekt som den er. Malou synes ikke at det er vigtigt at skabe sandslotte.

På albummet Sandslotte undersøges det hvorfor mennesker bygger sandslotte - og hvad det egentlig vil sige at kalde noget for et sandslot. Hvad adskiller sandslottet fra alt det andet sand på stranden? Og hvad er forskellen på et sandslot og en lemfældigt sammenklasket bunke sand? Og hvad er egentlig godt og dårligt (...når man bygger sandslotte)?

Sideløbende med Naja og Malous dialog præsenteres besvarelserne fra en spørgeskemaundersøgelse, hvor 34 personer har fortalt om deres oplevelser med at skabe sandslotte. Det hele er bundet sammen af musik, frembragt ved at manipulere lyden af bølger, sand og sten.


Teksk og musik: Anders Hjernø

Stemmer: Emilie Wilhjelm Berget og Andrea Kompf

Coverbillede: Anders Hjernø


Lyt til albummet

Se musikvideoen til 'Naja og Malou er på stranden.'

Læs GFRs nul-stjernede anmeldelse