Dette er logoet på Anders Hjernøs hjemmeside

Tilbage

Dette er coveret til albummet Poesi? af Anders Hjernø

Hvem er hvem? - Et album om tarmbakterier

Vi mennesker lever i naturen, men naturen lever i dén grad også i os. Med mit nye album vil jeg give lytteren en dybere forståelse for den måde mennesket og naturen er filtret sammen på.

Det har været vigtigt for mig at skrive disse sange, fordi vores forhold til naturen er ved at ændre sig. Vi har opdaget, at vores påvirkning af naturen er stor. Men det gælder også den anden vej rundt; naturen påvirker også os. Det ses tydeligt i vores maver, fordi tarmsystemet er vores primære kontaktflade med verden omkring os.

Bakterierne i tarmen er magtfulde, fordi de sender signalstoffer op til hjernen og påvirker hvem vi er. Problemet med bakterierne er bare, at der ikke findes noget der hedder menneske-bakterier. Bakterierne er deres egne. Du kan derfor stille dig selv spørgsmålet: Er jeg menneskeskabt - eller er jeg et naturprodukt?. Jeg håber at min musik kan blive et rum, hvor du kan reflektere over dette.


Dette er et portræt af sangskriveren Anders Hjernø

Foto: Simon Christiansen
Tryk her for at høre albummet på Spotify, Apple Music etc.


Teksk og musik: Anders Hjernø

Medvirkende: Alon Tayar (synthesizer), Jonatan Uranes (bas), Rasmus Bak (trommer) og Anders Hjernø (vokal, guitar, produktion)

Mix og master: Anders Hjernø

Artwork: Rasmus Bak og Anders Hjernø